Daily-in Lochem

Lochem en omgeving

De gezellige 'landstad' Lochem ligt aan de rivier de Berkel en aan het Twentekanaal, en is bekend van de nabijgelegen Lochemse Berg. Met zijn prachtige natuur, vele kastelen en fantastische fietsroutes trekt Lochem jaarlijks vele bezoekers. Grotere plaatsen in de buurt zijn de stad Deventer in noordwestelijke richting en de stad Zutphen zuidwestelijke richting.  

Lochem smaakt naar meer !

Zo krijgt onze gastvrijheid 'goud' van een bekend tv-programma, restaurants een mooie plek in de 'Lekker' en 'Misset Horeca' En toch... blijven we bescheiden en onze lokale cultuur waarderen, omarmen we de rijkdom aan natuur, historie en zijn we trots op de authentieke karakters van onze twaalf kernen, dorpen en het stadje Lochem !

Stadswandeling Lochem

Deze stadswandeling van 1,8 kilometer start en eindigt bij Daily-in, Molenstraat 12 te Lochem. Deze stadswandeling van 1,8 kilometer start en eindigt bij Daily-in, Molenstraat 12 te Lochem. De "kleine landstad" Lochem, kreeg in 1233 haar stadrechten. De grachten, de kerk en het stratenplan dateren uit de Middeleeuwen. Een kleine stadswandeling is de moeite waard en zeker bij avond is hier en daar in het centrum een klein beetje van de middeleeuwse sfeer te proeven. Download hier een (printbare) pdf van stadswandeling_Lochem  

Gewoon lekker eten bij Daily-in

Veel wandelaars hebben de lekker-eten-route naar Daily-in Lochem ook al gevonden. Als start of afsluiting van een wandeling is het gewoon heerlijk eten bij Daily-in. Probeer onze betaalbare schotels en mooie maaltijdsalades, dat is "kunst op je bord - die je niet verwacht". Je vindt Daily-in in hartje centrum Lochem, achter de grote Gudula-kerk, aan de Molenstraat 12. Bekijk hier de stadswandeling Lochem online.

Locatie Daily-in

Je vindt Daily-in hartje centrum van Lochem aan de Molenstraat 12, achter de grote St.  Gudulakerk.
De Molenstraat is de gezelligste winkelstraat van Lochem, voetgangersvriendelijk en alleen voor bestemmingsverkeer toegankelijk.

Gratis parkeren

Gratis parkeren is dichtbij mogelijk in het centrum van Lochem op de grote markt, langs de gracht, of bij de supermarkten op het Graafschapsterrein. Fietsen kunnen 'in het zicht' worden gestald bij Daily-in.