Honden zijn ook welkom bij Daily-in

Je bent welkom met je hond bij Daily-in, restaurant in Lochem

Met de hond … uit eten

Je bent welkom bij Daily-in met je hond, mits dit geen overlast veroorzaakt. Wij hebben drinkbakken, die we graag voorschotelen met vers water, vraag hier eventueel om.

Het is natuurlijk erg gezellig als je je trouwe viervoeter mee kunt nemen als je een hapje gaat eten. Hieronder lees je enkele tips voor het meenemen van je hond,  zo wordt het uit eten een succes voor zowel baas als hond.

Ook je hond is welkom bij Daily-in, restaurant in Lochem

Honden zijn toegestaan bij Daily-in, restaurant in Lochem

Tips voor met je hond naar een restaurant

Bedenk goed of je jezelf en je hond er een plezier mee doet
Niet elke hond is even geschikt en geniet ervan en besef dat je er zelf wat werk mee kan hebben in het restaurant.

Vraag vooraf (bij het reserveren of bij binnenkomst) of je je hond mee kan nemen
Mogelijk zijn er toch omstandigheden waardoor het toch niet zo wenselijk is (bijv.al een aantal andere gasten met honden) en zo voorkom je teleurstellingen.

Vraag eventueel een plekje in een hoek of buiten
Zo kan je hond lekker liggen zonder anderen te storen of het personeel in de weg te liggen.

Laat je hond goed uit van te voren
Klinkt logisch, maar toch. Zwemmen of lekker modderen daarbij is natuurlijk niet zo handig. Een hond die lekker moe is, zal ook rustiger gaan liggen.

Zorg dat je hond van tevoren gegeten en gedronken heeft
Zo voorkom je bedelgedrag of onrust. Bij Daily-in Lochem hebben we een bakje water voor je hond. Mocht je zomers buiten in de zon zitten, dan moet vers drinkwater natuurlijk niet vergeten worden.

Zorg dat je hond altijd aangelijnd is
Ook al weet je zelf zeker dat je hond zal blijven liggen, houd ook rekening met andere mensen, zij weten dit niet en kunnen mogelijk angstig zijn voor honden.

Goed begin is het halve werk
Voordat je je hond voor de eerste keer meeneemt kan je eerst een keertje kort oefenen, drink dan bijv. alleen een kopje koffie en kijk of het goed gaat. Zo raakt de hond een beetje vertrouwd met de omgeving, de drukte en de geur van eten enz. Je kan eventueel het kussen of deken van de hond meenemen, zo is duidelijk waar de hond moet liggen en ook dit is vertrouwd.

Zorg dat je het netjes achterlaat
Voorkom modderpoten en mochten er ongelukjes gebeuren, ruim het netjes op en zorg dat anderen er geen of zo min mogelijk last van hebben. Zorg ook dat je iets bij je hebt om snel wat op te kunnen ruimen, zoals een vaatdoekje, (poep)zakje of papieren zakdoekjes, dan kun je snel handelen mocht er een ongelukje ofzo gebeuren.