Living Lochem

2016

Het zomers festival in het weekend van 11 en 12 juni 2016. Leven, kunst en de bedrijvigheid voor een breed maar vooral nieuwsgierig publiek. Beleven en deelnemen staan daarbij voorop.

Iedereen die dit weekend de mooie binnenstad van Lochem binnenkomt is verzekerd van een gastvrij onthaal. De entourage is verrassend. In de hele binnenstad is wat te beleven. Interactieve, inspirerende en unieke elementen. Er klinkt muziek, men kan genieten van kunst, cultuur en gastronomie!

  • Op de Grote Markt staat een reuzen-parasol met een (muziek)podium; Soul, Motown, Disco, en Funk. ;
  • Op de Kleine Markt het jongerenplein, met een programma voor en door jongeren van 12 tot 25 jaar;
  • Pop-up van het Lochems Seniorencafé! Dit succesnummer mag natuurlijk ook dit jaar tijdens Living Lochem niet ontbreken! De sfeer, de aankleding en zelfs de kastelein van vroeger. Want "Vrogger was alles better" nietwaar?
  • In de Gudulakerk een heuse Buik & Baby Beurs! Wanneer je papa & mama, opa & oma, oom & tante, broertje of zusje wordt, dan wil je dit niet missen;
  • Leegstaande panden krijgen dit weekend allen een bijzondere invulling:  van museum tot bazaar;
  • In de verschillende winkelstraten is er een mogelijkheid een workshop te volgen bij een ondernemer.

Voor Lochemers en iedereen daarbuiten die van een gezellig Lochems feest houdt!  Niet alleen feest, maar ook een sfeerproeverij van onze gemeente, en natuurlijk tussendoor lekker even aan tafel schuiven bij Daily-in.

Tijdens Living Lochem lekker eten bij Daily-in Lochem

Gewoon lekker eten bij Daily-in Lochem

Tijdens Living Lochem schuiven veel bezoekers bij ons aan tafel, gezellig! Als afsluiting van de dag of als rustmoment  is het gewoon heerlijk eten bij Daily-in. Probeer onze betaalbare schotels en mooie maaltijdsalades, dat is "feest op je bord". Je vindt Daily-in in hartje centrum Lochem, achter de grote Gudula-kerk, aan de Molenstraat 12. Bekijk hier de routeplanner en parkeermogelijkheden bij Daily-in.