Stage en leerbanen bij Daily-in

Ben jij op zoek naar een stage of leerbaan?

Daily-in is een erkend leerbedrijf, voor BOL en BBL, en staat geregistreerd bij Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsleven (SBB)Wij werken bij Daily-in met een hecht team, en vinden het belangrijk om dit samen met plezier te doen. Jouw én onze (leer)wensen en mogelijkheden stemmen wij zoveel mogelijk op elkaar af.

Wij bieden:

 • Leuke collega's, een informele werksfeer in een jong team
 • Tijd en aandacht, leren in je eigen tempo
 • Proeven, ervaren en kennis opdoen, een werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is
 • Afwisselende werkzaamheden, ook moeilijke taken
 • Mooie werktijden tussen 10.00 en 20.00 uur
 • Een aanstelling voor de duur van je studie(jaar)
 • Goede arbeidsvoorwaarden, conform Horeca-CAO

Of je wilt leren als kok, medewerker bediening, gastheer/vrouw, medewerker fastservice of horeca-assistent: met de juiste instelling zijn wij op zoek naar jou!
Daily-in is  een erkend leerbedrijf voor BOL en BBL (niveua 1, 2 en 3), en staat geregistreerd bij Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsleven (SBB).

Momenteel zijn er mogelijkheden voor:

Stage- / leerplaats: Keukenhulp / Leerling Kok

(24 tot 32 uur per week)
Er is een (betaalde) leerplek beschikbaar voor een kok in opleiding, die ons ondersteunt met de (voor)bereiding van onze gerechten. Je bent voornamelijk werkzaam als keukenhulp/leerling kok, maar natuurlijk verricht je ook andere voorkomende werkzaamheden. Je bent minimaal 3 dagen beschikbaar, de werktijden liggen tussen 11.00 en 20.00 uur. Het aantal uren wordt aangepast aan onze wederzijdse mogelijkheden, daarbij houden wij rekening met je studie- en eventuele sportverplichtingen. Je hebt of volgt een mbo-horecaopleiding (bij voorkeur richting kok).

Stage- / leerplaats: Medewerker bediening / horeca-assistent / leerling gastvrouw-heer

(24 tot 32 uur per week)
Er is een (betaalde) leerplek beschikbaar voor een gastvrije collega, die ons voornamelijk ondersteunt in de bediening. Je ontvangt gasten en serveert dranken en consumpties, natuurlijk verricht je ook andere voorkomende werkzaamheden. Je bent minimaal 3 dagen beschikbaar, de werktijden liggen tussen 11.00 en 20.00 uur. Het aantal uren wordt aangepast aan onze wederzijdse mogelijkheden, daarbij houden wij rekening met je studie- en eventuele sportverplichtingen. Je hebt of volgt een horecaopleiding (bij voorkeur horeca-assistent of  gastheer/vrouw), je kunt goed communiceren en hebt een open en spontane houding.

Solliciteren:

Wij komen graag in contact met enthousiaste leerlingen/studenten, met een professionele houding en verantwoordelijkheidsgevoel.

Kom jij ons Daily-in team versterken? Sollciteer hier direct online!Jij bent:

 • Representatief en enthousiast;
 • Flexibel en sociaal ingesteld;
 • Een teamplayer en vindt het leuk om het gasten naar de zin te maken;
 • Niet bang om de handen uit de mouwen te steken;
 • Minimaal 3 dagen in de week beschikbaar.

Ben je nog steeds enthousiast? Dan zijn wij benieuwd naar jou en welkom bij ons team!

Stuur een mail met motivatie, cv en recente foto naar: info@daily-in.nl