Wereld koffiedag

1 oktober

Koffie, het zwarte goud. We kunnen niet meer zonder. 
De energie van de caffeine, de rijke geur van grove maling, de bittere smaak van een dampende mok ochtendritueel, dat is wat ons op de been houdt op een gemiddelde dag.
 
En dat mogen we best eens extra vieren, en dat doen we op 1 oktober, op Wereld Koffiedag.
 
Deze dag bestaat al sinds jaar en dag, maar de echte origines van deze dag zijn door de tand des tijds verloren gegaan. Toch vieren veel landen de Dag van de Koffie, al dan niet met grote nationale parades om de godendrank te vereren. Zeker in landen in Zuid-Amerika en Afrika, waar de boon zijn oorsprong vindt, wordt Wereld Koffiedag gevierd vanwege de belangrijke economische waarde van een bakje troost.
 
Maar ook in Nederland weerhoudt niemand je ervan om eens lekker potje te leuten, en bij Daily-in is het extra genieten van de vele verschillende koffies, altijd bijzonder geserveerd. Proost!

Verrassende koffies bij Daily-in, restaurant in Lochem

Ook lekker eten bij Daily-in Lochem

Koffie-drinken is een feest bij Daily-in, altijd bijzonder gepresenteerd. Ook als afsluiting van een etentje, zijn onze koffies een echt aanrader. Probeer onze heerlijke schotels en mooie maaltijdsalades

Je vindt Daily-in in hartje centrum Lochem, achter de grote Gudula-kerk, aan de Molenstraat 12. Bekijk hier de routeplanner en parkeermogelijkheden bij Daily-in.