Valentijn actie in Lochem

Valentijn 2016

Valentijn hart in Lochem

Valentijn wordt op zaterdag 13 februari in Lochem een eigenzinnige ervaring!

Op deze dag vind je in Lochem eigenzinnige Valentijn acties, workshops of demonstraties. Laat een boodschap achter in de speciale Lochemse ‘All you need is love caravan’. Het koor ‘Out of the box’ wandelt door de binnenstad en zingt liedjes. Bestel een lied op maat voor iemand die een compliment, wat extra aandacht of... een liefdesverklaring verdient. Breng een bezoek aan het speciaal ingerichte Valentijnhuis (in de VVV) en ga op de foto met je geliefde of beste vriend.

Om 14.00 uur snijdt burgemeester Sebastiaan van ’t Erve de reuze hartentaart, gemaakt door Bakkerij Dick ten Broeke, aan op de Markt. Voor de kinderen zijn leuke knutselactiviteiten op de Kleine Markt. Doe mee aan de cadeaumand FB actie van de LOV.

Kortom veel liefde in Lochem.

Lekker eten bij Daily-in

Ondertussen kan je heerlijk eten bij Daily-in, met of zonder geliefde. Wij hebben al veel romances zien ontstaan. Natuurlijk staan we ook met veel liefde voor je klaar op zondag 14 februari: valentijnsdag!

Geniet van onze betaalbare schotels en mooie maaltijdsalades. Je vindt Daily-in in hartje centrum Lochem, achter de grote Gudula-kerk, aan de Molenstraat 12. Bekijk hier de routeplanner en parkeermogelijkheden bij Daily-in Lochem. 

Gezellige Valentijn actie in hartje Lochem, met veel liefde.

Geplaatst in Evenementen en getagd met , , , , , .