Elk jaar is het genieten van de Tractorpulling Lochem op de 1e zaterdag van Augustus.

Tractorpulling Lochem 2018

Zaterdag 4 augustus 2018

't Geet weer gebeuren: De 35ste editie van de Tractorpulling Lochem op zaterdag 4 augustus vanaf 15.00 uur, tot ongeveer 22.00 uur. Dus zowel bij daglicht als bij avondlicht gaan de krachtpatsers van de Nederlandse competitie hun krachten meten op de wedstrijdbanen.

Het terrein is al om 12.00 uur open, vanaf die tijd vullen de tribunes zich al met de echte fans. Ook kan er al rondgekeken in het renners-kwartier, om alvast te bekijken welke prachtige machines zullen gaan deelnemen aan de wedstrijd.

Kaarten bestellen kan via www.tractorpullinglochem.nl.

Lekker eten bij Daily-in

Veel toeschouwers hebben de weg naar Daily-in al gevonden, zij weten dat het altijd gewoon lekker eten is bij Daily-in, ook tijdens bijzondere evenementen. Als afsluiting van de dag of tussen alle activiteiten door is het gewoon heerlijk eten bij Daily-in. Probeer onze betaalbare schotels en beroemde Hamburgers, dat is "feest op je bord - die je niet verwacht". Je vindt Daily-in in hartje centrum Lochem, achter de grote Gudula-kerk, aan de Molenstraat 12. Bekijk hier de routeplanner en parkeermogelijkheden bij Daily-in.

Elk jaar is het genieten van de Tractorpulling Lochem op de 1e zaterdag van Augustus.

Geplaatst in Evenementen.