Op zondag 8 mei komt de Giro d'Italia door Lochem. Gezelligheid op en top tijdens de #Keidagen in #Lochem en lekker eten bij Daily-in.

Giro d’Italia door Lochem

Op 8 mei 2016

Tijdens de derde etappe van de Giro d’Italia 2016 op 8 mei doet de wielerkaravaan ook de gemeente Lochem aan. Het is een groots evenement, waarvan wordt verwacht dat het veel toeschouwers langs de route zal trekken. In Lochem worden verschillende activiteiten georganiseerd. De route loopt niet door het hart van Lochem, maar de renners gaan via de Barchemseweg naar de Zutphenseweg. Het evenement valt op zondag, de laatste dag van de Keidagen. Een mooie kans om 800 miljoen wielerliefhebbers uit 190 landen te laten zien hoe mooi Lochem is. 

Keidagen 4 tot en met 8 mei

Van 4 tot en met 8 mei viert Lochem de Keidagen, een jaarlijks terugkerend evenement dat bezoekers trekt uit de wijde omgeving. Op 8 mei staat het Frühshoppen op het programma. Giro d’Italia en Keidagen kunnen goed naast elkaar bestaan. De Keidagen vinden plaats op de Markt in Lochem en de deelnemers aan de Giro d’Italia komen daar niet. Komend vanuit Barchem, buigen zij ter hoogte van het centrum linksaf richting Zutphen.

Overzicht etappes

De Giro d’Italia start op 6, 7 en 8 mei in Gelderland. Na de eerste etappe op 6 mei in Apeldoorn volgen nog twee etappes in Gelderland, van Arnhem naar Nijmegen op 7 mei en een dag later in omgekeerde richting. Tijdens de 3e etappe doet de Girokaravaan ook de gemeente Lochem aan. Na de eerste drie dagen op Nederlandse bodem vliegen de renners op maandag 9 mei naar Italië om daar de koers voort te zetten.

Meer informatie over evenementen rondom de Giro d’Italia kun je vinden op www.eigenzinniglochem.nl/nieuws/giro-ditalia-door-lochem

Op zondag 8 mei komt de Giro d'Italia door Lochem. Gezelligheid op en top tijdens de #Keidagen in #Lochem en lekker eten bij Daily-in.

Route Giro d’Italia 6, 7 en 8 mei 2016

Gewoon lekker eten bij Daily-in Lochem

Veel liefhebbers hebben de lekker-eten-route naar Daily-in Lochem al gevonden. Als afsluiting van de dag of onderweg is het gewoon heerlijk eten bij Daily-in. Probeer onze heerlijke (vlees)schotels en mooie maaltijdsalades, voor een sportieve prijs. Je vindt Daily-in in hartje centrum Lochem, achter de grote Gudula-kerk, aan de Molenstraat 12. Bekijk hier de routeplanner en parkeermogelijkheden bij Daily-in.

 

Weersverwachting
Daily-in Lochem
Meer weer van Daily-in Lochemweeronline.nl Altijd jouw weer

Je vindt Daily-in hartje centrum van Lochem aan de Molenstraat 12, achter de grote St. Gudulakerk

Geplaatst in Evenementen.