Heerlijk fietsen in de Achterhoek en gewoon lekker eten bij Daily-in Lochem

Fiets-4-daagse 2018

Lekker fietsen in de Achterhoek

In 2018 wordt op 7, 8, 9  en 10 augustus de 25e editie van de fietsvierdaagse in Laren georganiseerd.

Gezelligheid, een terrasje pakken onderweg, vier dagen lang samen optrekken en dus 'quality time' met familie, vriendinnen of vrienden. Je fit voelen, samen sportief bezig zijn, na afloop een drankje in de tent en natuurlijk een dansje wagen, want voor livemuziek wordt iedere middag gezorgd. Als afsluiting of ‘onderweg door Lochem’, kan er heerlijk worden gegeten bij Daily-in, voor een aangename prijs, lekker gemakkelijk en gewoon lekker eten.

Verschillende fietsroutes

Je kunt dagelijks kiezen uit wisselende routes van ca. 25 (gezins/kinderroute), 40 en 60 kilometer.

De routes brengen je langs de mooiste plekjes van de Achterhoek en Salland. Zo fietst je langs kastelen, maar je kunt ook bij de diverse molens afstappen om deze te bezichtigen. Gedurende de gehele route geniet je van prachtige landelijke vergezichten, karakteristieke Achterhoekse boerenhoeves, bossen en landerijen.

 

Gewoon Lekker Eten bij Daily-in Lochem

Veel fietsers hebben de weg naar Daily-in al gevonden, zij weten dat het altijd gewoon lekker eten is bij Daily-in, ook tijdens bijzondere evenementen. Als afsluiting van de dag of onderweg is het gewoon heerlijk eten bij Daily-in. Probeer onze betaalbare schotels en beroemde Hamburgers, dat is "feest op je bord - die je niet verwacht". Je vindt Daily-in in hartje centrum van landstad Lochem, achter de grote Gudula-kerk, aan de Molenstraat 12. Bekijk hier de routeplanner en parkeermogelijkheden bij Daily-in.

 

Heerlijk fietsen in de Achterhoek en gewoon lekker eten bij Daily-in Lochem

Geplaatst in Evenementen.