Daily-in samen met Regiobank en Etos Lochem

Winterse sferen in Lochem

Goede Doelen Kerstmarkt – 14 en 15 december 2018

Voor de 22e keer wordt deze Goede Doelen Kerstmarkt in de Gudulakerk gehouden. Het is niet alleen een kerstmarkt, maar ook een informatief evenement waar goede ideeën en goede doelen onder de aandacht worden gebracht. Dit alles in een aangename winterse sfeer met diverse optredens.

  • Vrijdag 14 december: 14.00 - 21.00 uur
  • Zaterdag 15 december: 10.00 - 16.00 uur

Meer informatie: klik hier.

 

Winterwonderland – 15 december 2018

Laat je wonderlijk verrassen! Ook dit jaar wordt het openluchttheater weer volledig omgetoverd in winterse sferen. Het meest kleurrijke wonderlijke spektakel voor kinderen én volwassenen. Sprookjes, attracties, muziek, vuur, eten, drinken. Bij WinterWonderland kom je oren en ogen tekort. De magie daalt over het theater. Dat moet je gezien hebben.

Tijdens WinterWonderland betreedt ook altijd een flink aantal artiesten het podium. Samen met de vrijwilligers en acteurs zorgen ze ervoor dat alle zintuigen voor jong en oud geprikkeld worden. Vanaf twee podia wordt een gevarieerd doorlopend programma gebracht. Van middeleeuwse muziek, tot hedendaagse covers, van kleine liedjes tot een stevige beat, van breakdance tot vuurdans.

Meer informatie: klik hier. 

 

Korenkerstconcert – 16 december 2018

Het jaarlijkse korenkerstconcert  van de gezamenlijke koren uit de gemeente Lochem is ook dit jaar weer een aanrader. De verscheidenheid van koren belooft een mooi en gevarieerd kerstprogramma, en begint om 14.30 uur in de Gudulakerk. Gratis toegang.

 

Uitvoering Weihnachtsoratorium Bach – 18 december 2018

De mooiste uitvoering van het Weihnachtsoratorium ervaar je 18 december in de Gudulakerk in Lochem

Zes cantates!

Het Weihnachts-Oratorium (Kerstoratorium) bestaat uit zes afzonderlijke, maar inhoudelijk verbonden werken, soms aangeduid als cantates, geschreven door Johan Sebastiaan Bach voor de periode van Kerst tot en met Driekoningen. De teksten zijn ontleend aan het evangelie volgens Lucas en dat volgens Mattheus. In Lochem, ongetwijfeld de meest sfeervolle en intieme uitvoering in Nederland van dit belangrijke werk.

Dinsdag 18 december 2018

Aanvang: 19.30 uur
Kerk open: 18.30 uur
Kerk dicht: 19.15 uur
Verwacht einde: 22.30 uur

Meer informatie: klik hier.

 

Groot Verjaardagsfeest – 25 december 2018

De Lochemse Gudulakerk vormt op eerste kerstdag weer een vrolijk decor voor het Groot Verjaardagsfeest. Er is volop gelegenheid voor ontmoeting in de sfeer van kerst. Iedereen is tussen 13.30 en 16.00 uur welkom en de toegang is gratis.

In de sfeervol ingerichte Gudulakerk hoor je buiten de kerk de kerkklokken en het carillon. Er zijn speel- en knutseltafels voor de kinderen. Doorlopend treden diverse muzikanten op met een afwisselend programma. Onder het genot van een kop chocolademelk kan men elkaar ontmoeten en ondertussen genieten van de muziek.

Met een aantal kerstliederen wordt de middag afgesloten. Je bent van harte welkom! 

Gezellige wintermaand in Lochem en bij Daily-in, restaurant in Lochem

Geplaatst in Evenementen, seizoen.